Over Natuurlijk Slapen

Bedden van ecologische en natuurlijke materialen

De winkels van Slaapxpert zijn al jaren een vertrouwd adres in Amersfoort en omgeving als het gaat om het kopen van een kwalitatief goed bed. Het familiebedrijf achter Slaapxpert is eigenaar van de beddenzaken Auping en Hästens aan de Limburgsestraat.

Als familiebedrijf (4e generatie) en 124 jaar ervaring in de meubel- en beddenbranche – met winkels zoals Hästens, Morgana en Auping – kijken we vooruit en denken we na over hoe we de aarde doorgeven aan toekomstige generaties. We doen dit door ons assortiment samen te stellen met oog voor onze planeet en een gezond slaapklimaat. 

Natuurlijk slapen heeft een primeur in Nederland: we zijn de eerste winkel met uitsluitend merken die zich richten op natuurlijke -en ecologische bedden. Onze bedden zijn handgemaakt van natuurlijke, ecologische en niet-dierlijke materialen en worden ambachtelijk vervaardigd in Zweden en Engeland, met een unieke focus op wat de natuur ons biedt.

Natuurlijk Slapen

Plan een vrijblijvende afspraak

Interieur - Natuurlijk Slapen
Hästens 2000
ECO

al jaren een vertrouwd adres

Het familiebedrijf achter Natuurlijk slapen

Als familiebedrijf begonnen we 124 jaar geleden met de eerste ambachtelijke meubelmakerij. In het jaar 2000 nam de vierde generatie, onder leiding van Hessel Lubbers, het besluit om de focus te verschuiven van meubels naar bedden. Morgana werd de eerste beddenwinkel in Doetinchem. Daarna werd het portfolio uitgebreid met Hästens en Auping.  Vanaf 2024 hebben we daar een nieuw concept aan toegevoegd: Natuurlijk slapen.

Natuurlijk Slapen

De naam Natuurlijk Slapen verklapt het al: in onze winkel draait om bedden van ecologische en natuurlijke materialen.

Verstand van slapen

Waarom Natuurlijk slapen?

  • Met 124 jaar ervaring in meubels en bedden, begeleiden wij je deskundig naar de perfecte slaapoplossing.
  • Natuurlijke materialen drijven vocht af, zijn niet broeierig en reguleren vocht op een effectieve manier.
  • Onze boxsprings worden handgemaakt in Zweden en Engeland met de meest verantwoorde materialen.
  • Wij gaan verder dan alleen de verkoop. We hebben onder andere een check-up service en een omruilgarantie.