Ecolife

Hypnos: 's Werelds meest comfortabele matrassen

Het Britse Hypnos perfectioneert al meer dan 100 jaar de kunst van het met de hand maken van luxueuze pocketveringmatrassen. Het familiebedrijf, dat in 1929 al hun eerste ‘Royal Warrant’ van Zijne Majesteit George V ontving, heeft zich de afgelopen 11 jaar met grote toewijding op duurzaamheid gefocust. Het vormt de kern van Hypnos en loopt door in alles wat ze doen. 

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Constante innovatie en de beste natuurlijke materialen

Alle Hypnos matrassen zijn ontworpen door traditionele vaardigheden te combineren met constante innovatie en de beste natuurlijke materialen.

Dat Hypnos voorloper is op dit gebied, blijkt uit het feit dat zij tijdens de National Bed Federation Awards 2022 erkend werden voor 'Component Product of the Year'. Ze wonnen deze award vanwege een unieke en ethische comfortlaag die ze hebben ontworpen met plantaardige vezels zoals Himalaya brandnetel, katoen en kapokvezels.

Ervaar vorstelijk slapen op een Hypnos matras met natuurlijk comfort, vervaardigd met aandacht voor een betere wereld, exclusief bij Natuurlijk slapen.

120 jaar verfijnd matrasontwerp

Hypnos is een Brits familiebedrijf dat authentieke Great British Furniture creëert - een uitdrukking van buitengewoon en duurzaam Brits vakmanschap. Een koninklijk bevel van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II versterkt de reputatie van Hypnos op het gebied van de allerbeste Britse kwaliteit. 

Tegenwoordig vormt duurzaamheid de kern van Hypnos. Je ziet het terug in alles. De afgelopen elf jaar heeft het Britse merk een veelomvattend duurzaamheidstraject doorlopen. Er wordt koolstof aan de natuurlatex toegevoegd om een brandvertragende eigenschap te creëren. Dit is uniek in de wereld.

Handgemaakte topmatrassen met drie comfortlagen

Het topmatrassen assortiment is gevuld met alleen de meest verantwoord geproduceerde materialen van alleen de meest vertrouwde leveranciers. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het toevoegen van een topmatras met een comfortlaag aan je huidige matras:

  • De topper dempt het lichaam en fungeert als beschermer tussen de kern en de kern. 
  • De comfortlagen zijn ontworpen om zich naar het lichaam te vormen en het gewicht te verdelen. Op die manier wordt het ongemak - veroorzaakt door scherpe drukpunten die veelal bij de rug en de schouders voorkomen - verminderd. 
  • De comfortlagen zijn gemaakt van extreem ademende stoffen. Daardoor is het topmatras thermostatisch, wat betekent dat de comfortlaag de lichaamstemperatuur beter reguleert. 

Waarom kiezen voor een Hypnos matras?

  • Natuurlijk én duurzaam: in de afgelopen 120 jaar heeft Hypnos zich ontwikkeld op het gebied van natuurlijke elementen. De materialen zorgen voor een optimale regulatie van de lichaamstemperatuur, vocht af te voeren en allergenen af te weren. De matrassen zijn aan het einde van hun levensduur 100% recyclebaar.

  • Vakmanschap: de meestervaklieden blijven traditionele en aloude vaardigheden gebruiken die van generatie op generatie worden doorgegeven. Door traditionele vaardigheden te combineren met constante innovatie en gebruik te maken van de beste natuurlijke materialen, duurzame en koolstofarme materialen, heeft Hypnos de reputatie ‘meest comfortabele matrassen ter wereld.’

  • Kwaliteit: Hypnos levert op maat gemaakte matrassen aan onder andere hotels, royalty’s en beroemdheden over de hele wereld. Dat zegt iets over de kwaliteit van Hypnos matrassen.

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Onze andere merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds
Ecolife
Dorbien Beds by Sweden
Hypnos
Dommelin

Een uitstekend slaapklimaat begint bij Natuurlijk Slapen

124 jaar ervaring in de bedden- en meubelbranche

Met Natuurlijk slapen richten we onze blik op de toekomst. Als vierde generatie van ons familiebedrijf denken we na over hoe we de aarde nalaten aan de volgende generaties. Met ons nieuwe concept geven we hier invulling aan; we zijn de enige multibranded beddenwinkel in Nederland met uitsluitend bedden en matrassen van natuurlijke en ecologische materialen.

Dat doen we niet alleen omdat dit verantwoord is voor de planeet, maar ook omdat deze materialen een beter slaapklimaat bevorderen. Het drijft vocht af, de materialen zijn niet broeierig en zorgen voor een goede vochtregulatie.

Wij introduceren met Natuurlijk slapen een vernieuwende standaard voor zowel het slaapklimaat, met het oog voor de komende generaties.

Natuurlijk Slapen

Kom met ons in contact