Hästens bed

Ontdek de meest wakkere versie van jezelf – al generaties lang verfijnd Hästens technologieën om een optimaal herstellende slaap te bieden. Sinds 1852 blijft Hästens elke dag het vakmanschap van wereldklasse aanscherpen in de fabriek in Köping, Zweden.

De bedden zijn gemaakt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde methoden en materialen om jouw welzijn van binnenuit te ondersteunen.

Neem je alleen genoegen met het allerbeste, dan gun je jezelf een Hästens bed 

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Een Hästens bed van de beste natuurlijke materialen

Een Hästens bed bestaat uit de beste natuurlijke materialen. Katoen, wol. vlas, grenen, paardenhaar en veren zijn materialen die je terugziet in de Hästens bedden, matrassen en toppers. De producten zijn verantwoord geproduceerd en ethisch ingekocht - zodat de materialen op een dag een nieuw leven kunnen krijgen.

Paardenhaar, één van de meest geliefde natuurlijke materialen van Hästens

De basis voor een Hästens bed is paardenhaar. Het materiaal heeft de meest wonderlijke eigenschappen: 

  • Ventilatie: slechts weinig materialen kunnen tippen aan paardenhaar als het gaat om de ventilatie in een bed.
  • Hypoallergeen: paardenhaar is bovendien vrij van allergenen; het hele proces wordt voltooid zonder de toevoeging van vreemde stoffen.
  • Comfort: paardenhaar zorgt voor een uniek comfortniveau. Het materiaal biedt een goede ondersteuning en past zich aan de contouren van het lichaam.
  • Levensduur: paardenhaar is uitzonderlijk veerkrachtig en behoudt lang zijn vorm en structuur.

Wil je meer weten over natuurlijke materialen zoals paardenhaar? Onze Natuurlijk slapen specialisten vertellen je er alles over. 

Meesterschap komt tot leven

Bij Hästens is meesterschap heilig. Het merk staat bekend om zijn master spirit. De meester-vakmensen van Hästens zetten de traditie van vakmanschap voort, een vakmanschap opgebouwd door de eerste meesters in de 19e eeuw. Ieder Hästens bed is het resultaat van een doorlopend proces van verfijning en een onwrikbare toewijding aan meesterschap; ieder bed is dan ook een meesterwerk op zichzelf.

“Het is de hand van de meester die een product zijn ziel geeft. Als een product gemaakt is door iemand die daar zijn hart en ziel in heeft gelegd, dan kun je dat voelen.”

Hastens

Waarom kiezen voor een Hästens bed?

Zes generaties meestervakmensen
Al vanaf 1852 streven zes generaties meestervakmensen naar perfectie door ieder Hästens bed vol trots te bouwen met alleen de meest verfijnde materialen.

Natuurlijke materialen
Hästens maakt uitsluitend gebruik van de kwalitatief meest hoogwaardige, duurzaam geproduceerde en ethisch ingekochte materialen – materialen die herbruikbaar zijn.

Slaap beter, leef beter
Hästens is altijd gedreven door een passie voor slaap en de voordelen die het brengt voor lichaam en geest. Terwijl we slapen gebeuren er wonderen. Ons lichaam en onze geest werken in harmonie zodat we een beter leven kunnen leiden. Het enige wat je moet doen, is slapen.

Onze andere merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds
Ecolife
Dorbien Beds by Sweden
Hypnos
Dommelin

Een uitstekend slaapklimaat begint bij Natuurlijk slapen

124 jaar ervaring in de bedden- en meubelbranche

Met Natuurlijk slapen richten we onze blik op de toekomst. Als vierde generatie van ons familiebedrijf denken we na over hoe we de aarde nalaten aan de volgende generaties. Met ons nieuwe concept geven we hier invulling aan; we zijn de enige multibranded beddenwinkel in Nederland met uitsluitend bedden en matrassen van natuurlijke en ecologische materialen. 

Dat doen we niet alleen omdat dit verantwoord is voor de planeet, maar ook omdat deze materialen een beter slaapklimaat bevorderen. Het drijft vocht af, de materialen zijn niet broeierig en zorgen voor een goede vochtregulatie. 

Wij introduceren met Natuurlijk slapen een vernieuwende standaard voor zowel het slaapklimaat, met het oog voor de komende generaties.

Natuurlijk Slapen

Kom met ons in contact