dommelin

Heb je al helemaal voor je hoe de finishing touch van jouw slaapkamer eruitziet? Dan brengt het beddengoed van Dommelin, gemaakt vanuit het eigen atelier in Tilburg, jouw wensen tot leven. 

In de collectie van Dommelin vind je een uni-katoencollectie in de meest diverse maten en met meer dan 180 kleuren. Of je nu zoekt naar simpel, kleurrijk, comfortabel of duurzaam textiel, Dommelin heeft altijd iets dat past bij jouw slaapkamer.

Dommelin, kwaliteits bedtextiel sinds 1974 - Uniek beddengoed voor elke slaapkamer 

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

De finishing touch voor jouw slaapkamer 

Dommelin positioneert zich in de top van als beddengoed specialist. Het aanbod van moltons, hoeslakens, dekbedovertrekken, lakens en kussenslopen is zorgvuldig samengesteld met de mooiste stoffen en kleuren. De collectie bestaat uit rijke en kwalitatieve stoffen met hoogwaardige weef-, borduur- en druktechnieken, geproduceerd door de beste Europese leveranciers. Met oog voor detail en gevoel voor kleur zoekt Dommelin de mooiste stoffen uit voor unieke dessins en accessoires die perfect bij elkaar passen. 

Dommelin: “Onze drive om steeds weer een fraai en eerlijk natuurproduct te maken wordt positief beïnvloed door het grote aanbod vanuit onze Europese leveranciers.”

Beddengoed op maat

Dommelin is sinds 1975 de grootste maatwerkleverancier op het gebied van beddengoed. Het atelier in Tilburg is de plek waar alle maatwerk wensen worden behandeld door vakmensen. Dommelin is zeer geschikt wanneer je afwijkende maten hebt of zoekt naar bedtextiel voor een slaapkamer met een uniek kleurenpalet. Dommelin benadert de bedtexiel collectie exclusief en heeft oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het bedtextiel wordt gemaakt in het atelier door gepassioneerde vakmensen die deskundig maatwerk leveren voor de perfecte pasvorm.

Onze andere merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds
Ecolife
Dorbien Beds by Sweden
Hypnos
Dommelin

Een uitstekend slaapklimaat begint bij Natuurlijk Slapen

Heb je vragen? Ons team helpt je verder!

In onze winkel in Amersfoort ervaar je het beddengoed van Dommelin. Onze vakkundig opgeleide slaapspecialisten vertellen je graag alles over dit unieke bedtextiel.


Ben je benieuwd wat jouw persoonlijke slaapadvies is? Of wil je meer weten over het bedtextiel van Dommelin? Neem contact met ons op!

Natuurlijk Slapen

Bezoek onze showroom in Amersfoort