Mattsons Beds

De geschiedenis van Mattsons gaat helemaal terug tot in de 19e eeuw. Daarmee brengt het bedrijf generaties aan ervaring én toewijding tot leven in ieder bed. De Zweedse traditie zit diep geworteld in dit bedrijf. Mattsons belichaamt daarmee het ultieme vakmanschap in beddenmakerij.

De bedden, handgemaakt in Falkenberg, zijn een toonbeeld van hoe natuur en comfort samenkomen. Passie voor slaapcomfort en aandacht voor detail zorgen voor een unieke slaapbeleving.

Een Mattsons bed staat voor elegantie, comfort en ambacht, gemaakt van de beste lokale gecertificeerde materialen.

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Traditie, ambacht, comfort én elegantie

Naast traditie, ambacht en comfort is ook elegantie een sleutelwoord bij Mattsons. De collectie bestaat daarom uit verschillende lijnen. Zo bepaal je welk bed past bij jouw woning en jouw persoonlijkheid. Van luxe tot klassiek of excentriek. Het is zelfs mogelijk om een volledig custom made bed te laten vervaardigen. Een pronkstuk voor in iedere slaapkamer!

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Comfort zoals je het nog nooit eerder hebt gevoeld

De bedden van Mattsons zijn handgemaakt met alleen de beste lokale Zweedse materialen, zoals biologisch katoen, wol, en vlas. Deze natuurlijke, ademende materialen reageren op lichaamswarmte en zorgen er daarmee voor dat je een comfortabele temperatuur behoudt tijdens het slapen.

Verder wordt ieder Mattsons bed standaard geleverd met ten minste twee veersystemen. De flexibele veren zorgen ervoor dat het bed zacht is, terwijl de stevige veren voor een robuuste ondersteuning zorgen. Doordat deze veersystemen ‘samenwerken’, vormt het bed zich geheel naar de vorm van jouw lichaam. Zo verkrijg je maximale ondersteuning en ontspanning!

Waarom kiezen voor een Mattsons bed?

Puur en natuurlijk
De toewijding aan verantwoord geproduceerde bedden begint al bij het inkopen van enkel de beste, lokale materialen.

Verbeterd comfort
De gebruikte materialen, zoals ecologisch katoen, zorgen voor een opmerkelijke zachtheid die de slaapervaring verbetert. Het ademend vermogen zorgt ervoor dat je de hele nacht koel blijft en je comfortabel voelt.

Eco-vriendelijk
Je maakt een milieubewuste keuze door te kiezen voor een bed van Mattsons. De natuurlijke materialen worden op een verantwoorde manier gewonnen. Er wordt minder water verbruikt en de biodiversiteit wordt ondersteund.

Langere levensduur
De bedden van Mattsons blijven in onberispelijke staat. Je geniet een leven lang van een rustgevende slaap.

Onze andere merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds
Ecolife
Dorbien Beds by Sweden
Hypnos
Dommelin

Een uitstekend slaapklimaat begint bij Natuurlijk slapen

124 jaar ervaring in de bedden- en meubelbranche

Met Natuurlijk slapen richten we onze blik op de toekomst. Als vierde generatie van ons familiebedrijf denken we na over hoe we de aarde nalaten aan de volgende generaties. Met ons nieuwe concept geven we hier invulling aan; we zijn de enige multibranded beddenwinkel in Nederland met uitsluitend bedden en matrassen van natuurlijke en ecologische materialen. 

Dat doen we niet alleen omdat dit verantwoord is voor de planeet, maar ook omdat deze materialen een beter slaapklimaat bevorderen. Het drijft vocht af, de materialen zijn niet broeierig en zorgen voor een goede vochtregulatie. 

Wij introduceren met Natuurlijk slapen een vernieuwende standaard voor zowel het slaapklimaat, met het oog voor de komende generaties.

.

Natuurlijk Slapen

Kom met ons in contact