ECO Pistacio
Hästens
Eco Luxury SUTVARKYTAS

Onze merken

Zes topmerken op het gebied van optimale nachtrust

We hebben ons assortiment samengesteld met oog voor onze planeet en een gezond slaapklimaat. Onze selectie van topmerken sluiten hier perfect bij aan.

Ze hebben één overeenkomst: de bedden zijn handgemaakt van natuurlijke, ecologische en niet-dierlijke materialen in Zweden en Engeland.

Beste merken

We bieden alleen de beste merken aan die zijn geselecteerd op basis van onze slaapvisie.

Onze merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds

Elk bed is op ambachtelijke wijze met de hand opgebouwd door vakmensen die werken met de beste lokale gecertificeerde materialen. Het is als kasjmier voor het eerst aanraken nadat je grove wol gewend bent. Een Mattsons bed staat voor elegantie, comfort en ambacht.

Ecolife

De bedden van EcoLife zijn een rijkdom van de natuur. Ze zijn veganistisch en worden handgemaakt met 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen; een verrijking voor je nachtrust. Slapen met een goed gevoel is de missie van EcoLife. 

Ontdek de meest wakkere versie van jezelf – al generaties lang verfijnd Hästens technologieën om een optimaal herstellende slaap te bieden. Sinds 1852 blijft Hästens elke dag het vakmanschap van wereldklasse aanscherpen in de fabriek in Köping, Zweden.

Dorbien Beds by Sweden
Dorbien

Moeder natuur vormt een onuitputtelijke inspiratiebron bij het ontwerp van de Zweedse Dorbien bedden. Door actieve ondersteuning zijn Dorbien bedden bij uitstek geschikt voor sporters. Bij het ontwerp wordt technologie toegepast die je sportieve prestaties verbeteren.

Hypnos
Hypnos

Het Engelse merk Hypnos maakt al meer dan honderd jaar handgemaakte en op maat gemaakte matrassen voor hotels en voor thuis. Zelfs voor Queen Elizabeth II; het merk won de prestigieuze award ‘THE QUEEN’S AWARD FOR ENTERPRISE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT’. 

Dommelin
Dommelin

Passie en vakmanschap komen bij deze top beddengoed specialist samen tot luxe. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of betere pasvormen voor hoofdkussens? Dommelin helpt je met afwijkende maten en met de meest uiteenlopende kleuren en stoffen. 

Over Natuurlijk Slapen

Wij helpen je met jouw specifieke slaapbehoefte

Onze missie is om iedereen te helpen een optimale nachtrust te krijgen. Of je nu last hebt van slaapproblemen of gewoon op zoek bent naar een comfortabelere slaapomgeving.

Natuurlijk Slapen

Lees meer over ons