Ecolife

Ecolife: slapen met een goed gevoel

Vanuit de Zweedse plaats Valskog worden door de beddenmakers van Ecolife handgemaakte bedden ontworpen. Hiervoor worden uitsluitend natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen gebruikt.

Ecolife combineert de geheimen van de oude traditie van het bedden maken met de technologieën van de nieuwe tijd. Daardoor ervaar je enerzijds de rijkdom van de natuur en anderzijds een heerlijke nachtrust!

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Vegan materialen: een verrijking voor je nachtrust

Ecolife streeft naar een groene planeet. Zij gebruiken enkel plantaardige (vegan) materialen voor het vervaardigen van hun bedden. Deze tegenhanger van synthetische materialen zorgt voor de beste resultaten op het gebied van ventilatie, duurzaamheid en veerkracht. Dé basis voor slapen met een goed gevoel. Ecolife neemt hiermee een voortrekkersrol binnen de beddenwereld op zich en de bedden hebben daarom een volwaardige plek binnen het assortiment van Natuurlijk slapen.

Kies voor slapen met een goed gevoel; de beste prijs-kwaliteitverhouding mét oog voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept

Ecolife bedden maken het verschil

De kern van Ecolife’s filosofie ligt in het gebruik van hernieuwbare, ecologische materialen. Van bamboe tot organisch katoen en van natuurlijke latex tot gerecycled staal; elk component is zorgvuldig gekozen met respect voor zowel de aarde als de slaper. De materialen zijn niet alleen goed voor onze planeet, maar bevorderen ook een gezond slaapklimaat door optimale vochtregulatie en luchtcirculatie.

Een investering voor de toekomst

Kies je voor een bed van Ecolife, dan kies je voor een investering in de toekomst. Niet alleen draag je bij aan een duurzamere wereld, maar je verzekert jezelf ook van een bed dat ontworpen is om generaties lang mee te gaan.

Waarom kiezen voor Ecolife bedden?

100% vegan
Ecolife zet zich in voor een minimale ecologische voetafdruk door uitsluitend hernieuwbare en gerecyclede materialen te gebruiken.

Gezond slaapklimaat
De gebruikte natuurlijke materialen optimaliseren vochtregulatie en luchtcirculatie. Dit is essentieel voor een diepe en herstellende slaap.

Comfort zonder compromis
Ieder Ecolife bed is ontworpen met de focus op een perfecte balans tussen ondersteuning en zachtheid, waardoor je geniet van ongeëvenaard slaapcomfort.

Langere levensduur
De bedden van Ecolife zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook innovatief ontworpen om langer mee te gaan.

Ecolife

Onze andere merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds
Ecolife
Dorbien Beds by Sweden
Hypnos
Dommelin

Een goede nachtrust begint bij Natuurlijk Slapen

124 jaar ervaring in de bedden- en meubelbranche

Met Natuurlijk slapen richten we onze blik op de toekomst. Als vierde generatie van ons familiebedrijf denken we na over hoe we de aarde nalaten aan de volgende generaties. Met ons nieuwe concept geven we hier invulling aan; we zijn de enige multibranded beddenwinkel in Nederland met uitsluitend bedden en matrassen van natuurlijke en ecologische materialen. 

Dat doen we niet alleen omdat dit verantwoord is voor de planeet, maar ook omdat deze materialen een beter slaapklimaat bevorderen. Het drijft vocht af, de materialen zijn niet broeierig en zorgen voor een goede vochtregulatie. 

Wij introduceren met Natuurlijk slapen een vernieuwende standaard voor zowel het slaapklimaat, met het oog voor de komende generaties.

Natuurlijk Slapen

Kom met ons in contact