Ecolife

Dorbien bed by Sweden

Moeder natuur en eigen observaties van de vakmensen van Dorbien in het dagelijks leven, vormen een onuitputtelijke inspiratiebron bij het ontwerp van Dorbien bedden. De bedden van Dorbien beschikken over het beste van twee werelden: de bedden zijn functioneel én natuurlijk. Dat heeft een hoop voordelen voor je nachtrust.

De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
De voordelen van ons slaapconcept
Dorbien
De voordelen van ons slaapconcept

Dorbien, liefhebber van natuurlatex

Natuurlatex staat bekend om de natuurlijke oorsprong en uitstekende ondersteuning. In tegenstelling tot conventionele latex matrassen - waarbij het productieproces gepaard gaat met het vrijkomen van ammoniak - bevat natuurlatex géén schadelijke chemicaliën. Daardoor is natuurlatex ook hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Bovendien voelt natuurlatex warmer aan. De natuurlijke latex heeft namelijk van nature een hogere dichtheid, wat betekent dat het meer warmte vasthoudt dan bijvoorbeeld koudschuim. Bovendien heeft natuurlatex de neiging om het lichaam meer in te sluiten, waardoor het warmte vasthoudt. Het is een natuurlijk, plantaardig alternatief voor synthetische latex. Het is heerlijk zacht maar ook weer niet te zacht.

Dorbien Green Collection

DorbienIn onze winkel vind je de Green Collection van Dorbien. De bedden in deze collectie bestaan uit 100% natuurlijke materialen zoals natuurlatex, biologisch katoen, wol en kokosvezels, waardoor het een verantwoorde en gezonde slaapoplossing biedt.

Door te kiezen voor materialen van hoge kwaliteit en die ook nog eens vrij zijn van schadelijke chemicaliën, zoals pesticiden en synthetische toevoegingen, biedt de Green Collection een comfortabele ondersteuning en een hypoallergene en antimicrobiële slaapomgeving. 

De Green Sleep-topper uit de Green Collection bevat wol. De eigenschappen van wol zijn al sinds jaar en dag bekend voor kleding voor binnen, buiten en tijdens het sporten. Wol is namelijk een natuurlijk materiaal dat je lichaamstemperatuur reguleert. Bovendien zorgt de natuurlijke, gekrulde vorm en structuur dat je het warm hebt in de winter en koel in de zomer. En als bonuspunt is wol ook nog eens een natuurlijke vlamvertrager en hypoallergeen!

Waarom kiezen voor een Dorbien bed?

  • Bedden van natuurlijk materiaal gecombineerd met moderne technologie en functionaliteiten.

  • De bedden van Dorbien zijn helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor als je echt iets unieks wil!

  • Natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, wol, natuurlatex en kokosvezels voor een verantwoorde en gezonde slaapoplossing.

  • Een comfortabele ondersteuning en hypoallergene en antimicrobiële slaapomgeving.

Onze andere merken

Handgemaakte, ecologische bedden van onze Zweedse en Engelse merken

Mattsons Beds
Ecolife
Dorbien Beds by Sweden
Hypnos
Dommelin

Een uitstekend slaapklimaat begint bij Natuurlijk slapen

Wij helpen je met jouw specifieke slaapbehoefte

In onze winkel in Amersfoort ervaar je de bedden van Dorbien. Onze vakkundig opgeleide slaapspecialisten vertellen je graag alles over deze unieke handgemaakte matrassen.

Natuurlijk Slapen

Kom met ons in contact